מאת פרדריקה
כיוונוני שאמבאלה 1024 ~ עסקת חבילה חדשה ~ מתנה מהישויות האלוהיות
שלום לכולם, שלושה כיוונונים או שלוש אנרגיות נוספות מוצעות כאן במסגרת כיוונוני שאמבאלה ;1024; זו מתנה מהישויות האלוהיות והיא אינה כרוכה בעלות כלשהי. האנרגיות של כיוונוני שאמבאלה 1024 עוסקות בהשלמה האלוהית של העצמי. כל העבודה נעשית ישירות עם הישויות האלוהיות ובסיועי. אני רואה את עצמי כגשר המחבר בין אלה שרוצים להיפתח למתנות האלה ובין הישויות האלוהיות המבורכות שבקבוצה. עזרה ניתנת לכל הגופים שלנו כדי שיוכלו להסתגל לזרימה המתמשכת של תדרים גבוהים יותר המתקרקעים אל תוך אימא אדמה היקרה. עזרה ניתנת להטמעה של גלגולים קודמים ולהבאתם לידי הרמוניה בהווה. ריפוי ניתן, כמו גם שדרוגים של גופי האור השונים, עד אשר האדם מגיע לשלב גוף אור היהלום, כל הצבעים/הקרניים מופעלים בתוכו ובו-בזמן מופעלים צפני דנ"א שונים. אנו חווים תנועה מתמשכת קדימה של התרחבות התודעה שלנו והכרת העצמיים הגבוהים שלנו והחלק שלנו בתכנית האלוהית.
אלה שעוסקים כבר במשימותיהם ובעבודה הפלנטרית עשויים לשקול להיפתח למתנה הזאת, כיוון שניתן בעת הכיוונונים הללו ובעת השדרוגים של הגופים, לעבוד עם הישויות האלוהיות על המשימות הפלנטריות האישיות כבוראים-שותפים. אני יודעת שהן ישמחו מאוד לעבוד אתכם כבוראים-שותפים.
כך אני עושה, אני עובדת יחד עם הישויות האלוהיות על המשימות הפלנטריות שלי כבוראים-שותפים. זו הרגשת חסד אלוהית כל-כך, לעבוד בשיתוף פעולה עם הישויות האלוהיות לטובתו הגבוהה ביותר של הכלל. בהמשך תמצאו את מה שכתבתי בעבר על כיוונוני שאמבאלה 1024, וכמו כן תמצאו מידע על אלה עמם אני קשורה אנרגטית. כמו כן, תמצאו בהמשך את שלושת האנרגיות החדשות שמוצעות, מידע שלקחתי ממקומות שונים המהדהד כאמיתי בתוכי. הכיוונונים נגישים כעת בכל זמן, בימי ראשון, שלישי וחמישי (כפי שמצוין בהמשך). אני מאמינה שתמצאו בהם עניין.
ספיר כחול ~ אנרגיית היהלום הכחול של אימא מרי
אנרגיית היהלום הכחול היא המהות המקודשת של מרי, האם האלוהית.
חלק ממסר מתקושר מאת מרי, האם האוניברסלית
באמצעות לינדה דילון
"אני ממלאת אתכם ביהלום הכחול שלי, באהבתי ובלבי. הבינו את שאני אומרת לכם כיוון שבעירוי זה אני מעניקה לכם את מהותי, את אהבתי ואין דבר שלא תוכלו להגשים".
אני היא מרי, האם האלוהית ואם החסד, אם התקווה והאימא של כל אחד מכם. ברוכים הבאים, ילדיי, ילדי לבי. מחלת האנושות מתגשמת עדיין בדרכים רבות ושונות, אך הנושא העיקרי הוא אשליית הנטישה והנפרדות של העצמי האוניברסלי, האמונה שאבדתם ונשכחתם. באנו לכאן היום כדי להשיב על קנו חיבור זה באופן שלם ומלא, כדי שתדעו מעל לכל ספק שאתם אהובים. לא רק שמהות היהלום שלי חודרת אליכם; אתם אבן החן ואתם שלי, כפי שאני שלכם, ויחד, בשותפות ובאהבה, כמשפחה, אנו נשקם פלנטה זו, גן עדן זה.
נלקח מאתר: www.counciloflove.com
הפעלת הצפנים של מריה מגדלנה עבור גוף ותודעת האדם הקדמון
האדם הקדמון
ראיון עם שאנדארה
ה"אדם קדמון" הוא האב-טיפוס של גוף האור המושלם והאלוהי עבור מציאות הממד החמישי.
הקדמה: רבים מאמינים שאנו עומדים בפתחו של שחר של עידן חדש לאנושות. עידן חדש זה הוא עידן של שלום, שלווה, הבנה ואהבה. זהו עולם חדש שבו אדם חדש יצעד על הפלנטה. אדם זה הוא האדם הקדמון. לאחרונה דיברנו עם שאנדארה, המייסדת של Earth Link Mission, על המידע הקשור לאדם הקדמון. הנה תמליל מאותו ראיון. ראיון עם שאנדארה, מראיין אנדרו לאטס ~ מאי 1997.
שאלה: ספרי לנו על האדם הקדמון.
תשובה: ראשית כל, ישנם אזכורים רבים לכך בספר "המפתחות של חנוך", והמפתחות מדברים על זרע האדם, ועל גוף האור של האדם הקדמון. אנו קרבים לגוף האור של האדם הקדמון. זהו גוף אור המשולב בצורה האנושית. הדבר לא נעשה מעולם קודם לכן, בשום מקום ביקום.
שאלה: מה תהיה התוצאה של אינטגרציה מוצלחת של גוף האור של האדם הקדמון עם האנושות?
תשובה: האנשים יהיו מסוגלים, על ידי השימוש בפרופורציות ובהתאמות של השדה, לקחת את הצורה הפיזית שלהם כולה ולהביאה למעמד של רב-ממדיות ובין-ממדיות. אתם תהיו מסוגלים להישאר בהווה, פשוטו כמשמעו. התפיסה של הזמן הליניארי שלכם תחדל להתקיים. תוכלו להגיע למקומות רבים ולעשות דברים רבים, שאפילו עכשיו עשויים להיראות לכם כבלתי מתקבלים על הדעת.
שאלה: האם זה דומה למצב שבו לכל אדם יש את שדה המרכבה שלו עצמו?
תשובה: כן, ויותר מכך. ברגע זה ישנם שדות מרכבה רבים. אולם מעטים מסוגלים לקחת עמם את הצורה האנושית שלהם במרכבה ולנסוע ממקום למקום על הפלנטה. הדבר יהפוך להתרחשות יום-יומית שכיחה.
שאלה: האם יש מאפיינים אחרים שעלינו להכיר?
תשובה: מטריצת הקריסטל וגוף אור הקריסטל הם תפקוד של האדם הקדמון. המטריצה הזאת היא שמעבדת את האנרגיות האתריות הגבוהות יותר של הפוטון ושל החלקיקים התת-אטומיים בתוך המבנה התאי של הצורה האנושית. דבר זה הוא שיאפשר לצורה האנושית להפעיל את החלק האנושי ולגרום לו להפוך לחלק מהכלי השלם.
שאלה: האם היו אטלנטיס או למוריה קרובות להגשמת דבר-מה דומה לגוף האור של האדם הקדמון?
תשובה: כן, אבל הרגשות שלהם וההיבטים הרגשיים האנושיים של העוצמה ותאוות הבצע והשימוש לרעה בכוח באו לידי ביטוי, ולכן התרבויות הללו הושמדו.
שאלה: מה שונה הפעם? מדוע זה יעבוד הפעם?
תשובה: הפעם כל שחקני המפתח שבידיהם המרכיבים נמצאים כאן עכשיו, והם מתאחדים עתה. בהתאחדות זו, כל חלקי הפאזל ימצאו ולאף אדם לא יינתן כוח רב מדי. הגלגולים מפוצלים. המידע מחייב הכרה קבוצתית אשר תפעיל את כל המרכיבים הסופיים.
שאלה: מדוע הרגשות האנושיים כה בעייתיים?
תשובה: הכעס יוצר קצר בשדה שבין המרכבה והצורה האנושית. התוצאה היא שהאדם מאבד את ההיערכות שלו. שמרו על המרכז ועל ההיערכות שלכם. קל לנו הרבה יותר לעבוד עם רטט של אהבה. עבדו על אהבה, חופש וקבלה.
חלק מראיון שנלקח מאתר: http://www.salemctr.com/newage/snac19/html
אתר וכתובת אימייל: http://www.earthlinkmission.org, chandara@ma.ultranet.com.
לורד אטרום ~ מחזיק בתרשים עידן הזהב ~ אנרגיות שערי שאמבאלה
חלק מתקשור המכונה 11:11 ושער השאמבאלה ~ להיות ישות זהב בעידן של זהב
מאת סאנאט קומארה
באמצעות ג'ואן סקאליס
ועתה אנו שבים ונפגשים בתנועה גלית עוצמתית זו כדי לברוא את אור הממלכה שלנו. את ממלכה זו, העשויה חומר זוהר, יכולים לחלוק כל מי שמחפשים אחר ממלכה זו ומסורים לה. בואו נחקור ממלכה זו בעת שאנו בוראים אותה. כיצד יכול אדם להגיע לממלכה זו ואז לחיות בה? מדוע יעד זה כה חשוב, בריאה זו של עידן הזהב השביעי? קו הזמן הקסום של התפתחות וצמיחת כדור הארץ אל האור נמצא בתדר מוגבר המאפשר התמרה זו. אף-על-פי שאלה ייעד ויעוד נבחרים, בזמן הנוכחי המודעות מחזיקה בכוח שמעצב את ריקוד המציאות הקבוצתית. כאשר מודעות האדם מתפתחת, היא הופכת לכלי האור, לגשר של חומר קריסטלי זהוב, באמצעותו ניתן להכיר את היעד. בחירת החיים בשאמבאלה מציתה את השערים הבין-ממדיים השוכנים בתוך הצורה האנושית, ומאפשרת קשר עם תודעת היקום. בחיבור זה, במיזוג המודעות העכשווית עם התודעה המאוחדת, האדם חווה חסד אלוהי והבנה מוחלטת ש"כפי שלמעלה, כך למטה". עבור בן האנוש האלוהי, המסקנה לכך היא ש"כפי שבחוץ, כך בפנים". גן העדן הפנימי מתגשם כשאמבאלה, עידן הזהב של הממד השביעי שזורם כהתגשמות הרוח והאור.
קיימים כלים בכל רחבי הממדים אשר יסייעו למחפש המסור של שאמבאלה. כלי אחד מוצע על ידי ממלכת הקריסטלים של כדור הארץ ואלה הם קריסטלי-קוורץ המכונים "המרפאים הזהובים"; בייחוד אלה שמובאים ממקווי המים הגדולים, ובכלל זה האוקיינוסים העתיקים. קריסטלים אלה מחזיקים בתרשימים של אנרגיית עידן הזהב. המטען הפיאזואלקטרי (הגבישי) שמוחזק על ידי הקריסטלים האינדיבידואלים מתוקשר ברחבי כדור הארץ, על פני השטח ובאוצרות השוכנים בתוכו. היכולת להפוך מודעים לשדה אנרגיה זה ולהתמקד בו, מאפשרת את התחברותם של שדות האנרגיה האישיים ותורמת לשדה התודעה המאוחד. באמצעות תקשורת זו, ניתן לקבל קריסטל בין-ממדי המכוונן לנתיב הישות האינדיבידואלית. במצב אנרגטי הרמוני זה, יכול האדם לבקש ולקבל. שאמבאלה נמצאת בניצוץ הבודד, במקדש האינדיבידואלי וברחבי כל הממדים. כדי להחזיק במצב אנרגטי מושלם זה וברמת תודעה זו, המאסטר חייב לקבל את שלמות העצמי, עם המקור, ולהכיר בבהירות מוחלטת שאלה הם כבר פני הדברים. באחדות זו שוכנת מתנת שאמבאלה וחגיגת החסד שמתגשמת באמצעות דממת האצה זו. שוב מתאחד הנפרד ושניים הופכים לאחד. מקדש זה הוא אתם, מקדש זה הוא המקור של כל האנרגיה, הוא נמצא בתוך המבנה הפיזי שלכם ומעבר להבנה האנושית. קבלו את התמסורות של מצב מושלם זה; קבלו אותן אל תוך הקריסטל המרפא הזהוב האתרי שמחבר את בלוטת האצטרובל עם בלוטת יתרת-המוח. תמסורות אלה מעצימות את זרימת מעיין הנעורים, את מי שאמבאלה. ככל שזרמים אלה גוברים, אמונות הזמן והמרחב מתעלות, חזון העין השלישית, הרביעית והחמישית הופך מושלם, והרשתית הפיזית פועלת כמתמר בהבאת מחשבה מודעת לידי הגשמה. שדות האנרגיה של שדות האינדיבידואל האינסופי מתחברים ומעלים את רטט המצוינות לרמות שאינן ידועות כעת. כזו היא עתה שלמות האחד.
נס שאמבאלה נגיש לכל המבקשים אותו. אתם בחרתם בנתיב זה כישות מתעלה, בחרתם להתגלגל כדי להביא אנרגיות אלה והארה חדשה זו לידע האחד. אתם בחרתם לפעול כשער שאמבאלה על ידי כך שאתם מביאים לידי שלמות את האור וההרמוניה שלכם, ועל ידי ההתגברות על הוויית הממד השלישי. ערך האחד מהדהד בכול. ההווה הנוכח תמיד מתגשם בשאמבאלה, סוד העצמי טמון בה. המשימה המדהימה של בניית והגשמת שאמבאלה מוצעת על ידי הארכיטקטים של עידן הזהב ומתקבלת על ידם. בארכיטקטורה זו טמון הפתח אל המקור. פתח זה מברך את פני כולם; קבלה מודעת הכרחית כדי שהתכניות תתגבשנה, כדי שהיסודות יונחו בעת שעיר האור נבנית. חשבו על בריאה זו כעל נדל"ן הרוח. הרהרו בכל אחת מהמלים הללו באור בו הן מוצעות וצעדו מבעד לשערים שהן פותחות. כאשר אדם מתחיל להבין את הפוטנציאל האדיר הטמון בהרפתקה זו, ההבנה האנושית מתרחבת וכוללת את האלוהי. הניצוץ שב אל המקור שלו בהיר הרבה יותר, בעת שתושב המקדש והמקדש מתגלגלים. כך שמיים וארץ נפגשים במישורי הביניים הללו, ושאמבאלה חיה בספרה זו, כמציאות מוגשמת. שוב אינכם נפרדים מן השלמות, מהאחרים, מעצמכם. אתם קיבלתם את שלמות האור שאתם וצעדתם אל תוכה. אתם גן העדן המוגשם. וכך הוא.
אני הנני סאנאט קומרה
מאתר: http://www.cradleoflight.com.
שלום לכולם, באחד מהכיוונונים האישיים שלי, קיבלתי לפני כשנה מתנה יקרת-ערך זו הישר מת'ות', האל האהוב, ומאז הצעתי אותה לרשימות התפוצה אליהן אני שייכת ולאתרים ולרשימות תפוצה אחרות. אני מאושרת ונרגשת מאוד מהעובדה שאחרים יקבלו אף הם מתנה זו הישר מת'ות' האל האהוב ומג'רמיין הקדוש היקר ומקבוצת ישויות האור האלוהי. אני רק מסייעת. אין כוונון אחד דומה למשנהו. מתנה זו הובאה למעשה על ידי לורד סאנאט קומרה היקר.
סמלים אלה מונחים בגוף האתרי שלנו, הסמלים מכילים את כל היבטי ותכונות הריפוי של האנרגיות הגבוהות יותר. אלה שרוצים לקבל מתנה זו יהפכו אז לשומרי הסמלים, דבר שיסייע רבות להפנמת התדרים החדשים שמובאים לאימא אדמה. זוהי קבוצה של ישויות אור אלוהיות מסיריוס, שמדריכות עבודה זו ותומכות בה. אלה שמקבלים מתנה זו ורוצים לאחר הכיוונונים לעשות עבודת ריפוי, יכולים אז לשאול מי הוא המדריך שלהם, כיוון שזו תהיה עבודת צוות עם המדריך שלכם.
מידע נוסף שמסרה לי אחותי האלוהית הת'ר מספר לנו שאנרגיה זו היא האנרגיה של ארון הברית, ושאנו מתכוננים כעת להתפתח לכדי שלמות אלוהית באמצעות קבוצה אלוהית זו של ישויות אור. הן מעבירות את האדם דרך הגלגולים הקודמים והגלגולים העתידיים שלו, וכמו כן, ניתן ריפוי אלוהי מאותיות שניתנו בזמן הכיוונון, וכן גם הפעלה של כשרונות וכישורים אלוהיים ושדרוג של גופי האור שלנו.
כאשר נשיג שלמות אלוהית, נתאחד עם הסמלים האלוהיים המורכבים, ההיבטים והתכונות האלוהיים, שהם האנרגיות של כל הספקטרום של קרני הקשת של האלוהות. הכיוונונים יערכו שלוש פעמים בשבוע במשך החודשים הבאים ולמטה תוכלו למצוא מידע כיצד לקבל כיוונונים אלוהיים אלה.
מה שאני רואה בזמן הכיוונונים הוא שאחים ואחיות אלה נישאים ויוצאים מתוך נוזל כהה, ניצבים ומנערים את כנפיהם. ראיתי אנשים בעלי כנפיים ורודות יפהפיות, כנפי אמרלד ירוקות, כנפיים כחולות וצבעים מדהימים נוספים (זה כל שנחלק עמי). זה בדיוק מה שקרה לי בעת כיוונוני קרן הקשת שלי עם רנייה היקרה (שמאמר זה מצוי גם באתר שלה) ועם לורד מטטרון היקר, שבהם הכנפיים שלי, שהן לבנות, נחשפו ונוקו.
על פי הבנתי, אנו נפגוש במאסטרים הנעלים האלוהיים במישורים הפנימיים ונלמד כיצד להיות אחראים להיותנו בשלמות אלוהית (נאמר לי שזה יקרה בקרוב מאוד). אנו גם נקבל במישורים אלה את המשימות השונות שלנו שיסייעו לכול. צבעי הכנפיים מרמזים עם מי נעבוד, למשל, כנפיים כחולות מרמזות על האנרגיה של המלאך הנעלה מיכאל ואל-מוריה היקר, המונאד הגלקטי שלנו. אני באופן אישי נרגשת מאוד לגבי המשימות שיגיעו. האנרגיות של קרני הקשת של האלוהות שמביאים אלינו לורד מטטרון היקר ורנייה היקרה, הביאו אותנו לשלב זה של שלמות אלוהית והיוו את עבודת ההכנה לשער האנרגיה של ה-13:13 שהופעל כעת. אנרגיה זו היא האנרגיה של שיר הבריאה, הלוקחת את כולנו בספירלה עולה אל תדרי הרטט הגבוהים יותר. אני מבינה שהגוף הפיזי של אימא אדמה ושאר זרמי החיים נעים לחלוטין אל תוך הממד החמישי, בעוד שאלה שעובדים כעת על השלמות האלוהית שלהם נעים מעלה אל הממד השביעי.
אל-מוריה היקר הוא שומר השער של אנרגיית ה-13:13. אחותי היקרה הת'ר ואנוכי ניצבות זו לצד זו בשער 13:13 זה והנשמה התאומה שלה, מיכאל פס, הוא העוגן המחזיק באנרגיות הנשיות שלנו באיזון ובהרמוניה, בעת שאנרגיות אלוהיות אלה נשלחות מטה עכשיו.
אין כל תשלום עבור מתנה זו מישויות האור האלוהיות. אין כל צורך לומר לי שאתם רוצים לקבלה, עליכם לומר רק לעצמכם או לעצמי הגבוה שלכם שאתם רוצים לקבל את כיוונון שאמבאלה 1024, כיוון שאתם מודעים בוודאי לכך שדומה שאחינו ואחיותינו מצבא האור מודעים לכל הדברים, הרבה לפני שאנו מודעים להם.
יהיו כמה שיזדקקו לעבודת הכנה קודם לכיוונונים, ולכן לאלה מכם שמקבלים אותם זו הפעם הראשונה, טוב תעשו אם תאמרו לעצמכם או לעצמי הגבוה שלכם יום או יומיים לפני שאתם בוחרים לקבל את הכיוונון הראשון. איני יודעת מי יזדקק לעבודת הכנה, אבל אתם תהיו מודעים היטב לכך שישויות אלוהיות מכינות אתכם. הכיוונונים יעשו בסדרות של שני כיוונונים, עם הפסקה של שלושה ימים לפחות בין כיוונון לכיוונון. בגלל האופי העוצמתי של האנרגיות, רצוי לעשות הפסקה של שבועיים עד שלושה, מקסימום, ואז לעבור שני כיוונונים נוספים, עם שלושה ימים בין כיוונון לכיוונון וכן הלאה למשך הזמן שתרצו להיחשף למתנות הניתנות לנו.
לורד מטטרון היקר אחראי לעבודה הזאת ואני גם ביקשתי ממנו להגן על כל מי שנחשף למתנה זו. אם לא הרגשתם דבר במשך הכיוונון הראשון, הסיבה עשויה להיות שלא הצהרתם על רצונכם לקבל את כיוונון שאמבאלה 1024 או אפשר שהוא נחסם בגלל פחד או כעס, המוחזקים עדיין בגופים השונים מגלגולים קודמים שהיו בעלי אופי טראומטי. דבר אחד ניתן להבטיח והוא שלאחר קבלת הכיוונונים הללו, לא יהיו עוד חסימות מכל סוג שהוא, וככל שנקדים להתייצב במאסטריות המלאה שלנו, כך יקדים ויתרחש התהליך עבור כולם.
אם ברצונכם להיחשף למתנות הללו, אבקש מכם לכוונן את האנרגיות שלכם לדברים הבאים בעת שאתם שוכבים בנוחות כדי לקבל את הכיוונונים שעשויים לארוך בין 30 ל-90 דקות. עצה טובה שקיבלתי היא להיות באפשור אלוהי, כניעה אלוהית וקבלה אלוהית. אני תמיד מצהירה את הדברים הבאים לפני הכיוונונים שלי:
לורד מטטרון היקר, לורד מלכיצדק היקר, לורד מטריאה היקר, לורד סולטק היקר, האל ת'ות' היקר, ג'רמיין הקדוש היקר, לורד אישתאר היקר, לורד קות'ומי היקר, לורד סאנאט קומרה היקר, אל מוריה היקר, סאנאנדה היקר, האלה נינה היקרה, האם מרי היקרה, האם גאיה היקרה, המלאך מיכאל היקר, מריה מגדלנה היקרה, לורד אטרום היקר, לורד זארי היקר, אימא סהקמט היקרה, אימא ונוס היקרה, לורד מרלין היקר, לורד אלקיון היקר, לורד פוסידון היקר, לורד האטון היקר, מסדר האור של מלכיצדק, אנרגיות מהאטמה היקרות, אקטוריאנים יקרים, למוריאנים יקרים, ישויות האור הקדומות היקרות (פליאדות, אנדרומדה וסיריוס), והספקטרום המלא של קרני הקשת של האלוהות. אלה הן הישויות והאנרגיות אליהן אני מתחברת לקבלת הכיוונונים שלי. כמו כן, ככל שהכיוונונים נמשכים כך יוספו שמות נוספים. בנוסף, תוכלו, אם תרצו, לכוונן את האנרגיות שלכם לאנרגיות שלי וכמובן לכל ישות אחרת שתרצו.
לדעתי כיוונונים אלה יסייעו לנו רבות בעבודה העתידית שלנו. אם תרצו תוכלו להעביר את המסר לאחרים, וכמו כן אם תרצו לחלוק עמי את ההתנסויות שלכם לאחר הכיוונונים, זה יהיה נפלא. איני שותפת סוד למה שמתרחש במסגרת הכיוונונים האישיים, כפי שאמרתי קודם לכן, זוהי מתנה ישירה מהישויות האלוהיות.
ימי הכיוונונים הם ראשון, שלישי וחמישי בכל זמן שנוח לכם.
מחבקת את כולכם באור הלבן והטהור,
פרדריקה